Kvällen

Datum: Lördag 2 oktober 2010 kl 19.00

­Plats: Wisby Strand Event & Congress
Adress: Strandvägen 4, Visby
Tema: Fantomen på Operan

(OBS! Den här sidan är ändrad 2010-09-12 eftersom vi har en förändrad fördelning mellan middagsgäster och konsertgäster)

Till middagen räknar vi med 100-200 personer. Till konserterna minst lika många till. Vi riktar oss mot ett brett åldersspann, våra yngsta matgäster är 18 år, de äldsta över 80. Tonvikten kommer att ligga mellan 30-50 år.

Vi börjar släppa in vid 19.00 genom huvudingången på Wisby Strand (svängdörren). Där kan du hänga av dig i garderoben och sen fortsätt in vårt skräckkabinett där det serveras en välkomstdrink!

Passa på att låta fotografera dig hos Liza Nyman när dina kläder ännu sitter som de ska, och du är snygg!  

Skräckabinettet

I det levande vaxkabinettet börjar festen! Här finns välkomstdrinken, installationen, människorna och mycket som händer. Här kan du uppleva, prata, fylla på glaset i baren och få många nya intryck. Tanken är att du både minglar, möter personer, tar del av den underhållning som finns mitt ibland oss - och bara har roligt.

Buffén

Buffén serveras från ca kl 20.00 en trappa upp. Här äter vi tillsammans och tar del av en liten underhållning. Ät, drick, varen glada, mingla, titta på de häftiga maskeradkostymerna. Och ha roligt!

Phantomens konsert i Kongresshallen

Klockan 22.00 börjar våra stora underhållning i Kongresshallen - en timme konsert med hjälpa av Gotlands Musikalkompani  & Gotlandsmusiken. Konserten bjuder på musik ur Fantomen på Operan, My Fair Lady, Les Miserables, Sweeney Todd och många andra musikaler. En del av de unga artisterna är nya, andra är välkända från tidigare uppsättningar, varav den senaste är vårens bejublade ”Cabaret”.

Rockscenen

Efter konserten är det dags för en helt annan sorts musik - Van Palten - den bästa rock Gotland kan bjuda på.
Barerna är öppna, musiken flödar, röken ligger tät. En timme tung rock - innan det är dags för prisutdelning för bästa kostym.

Tävlingen om bästa kostym

Äntligen - det är midnatt - och det är dags att kora vinnaren i den stora tävlingen om den bästa kostymen. Det gör vi från Rockscenen framför vilken vi tror att alla ändå står.

Discodans

Sen - musik, disco, alla barer är öppna. Dansen fortsätter tills natten lägger sig. Nattens Drottning är Sussie Norrby, DJ.

Våra vänner