Årets tema - Pirates of the Caribbean­

Kvällen

Datum: Lördag den 8 oktober 2011 kl 19.00

­Plats: Clarion Hotel Wisby
Adress: Strandgatan 6, Visby

 Årets Wisbymaskerad genomförs i en av de vackraste festlokaler Wisby kan erbjuda - Wisby Hotell. Vi räknar med minst 400 personer som kommer att fylla lokalerna, gå på upptäcksfärd i de olika konstinstallationerna, njuta av musikerna.

Till middagen räknar vi med 250 middagsgäster. I barerna nästan lika många till. Vi riktar oss mot ett brett åldersspann, våra yngsta gäster är 18 år, de äldsta över 80. Tonvikten kommer att ligga mellan 30-50 år.

Vi börjar släppa in vid 19.00. Du kan hänga av dig i garderoben och sen fortsätta in i Vinterträdgården och uppleva pirattemat.

Passa på att låta fotografera dig hos vår hovfotograf, när dina kläder ännu sitter som de ska och du är snygg!  

Piratskeppet

piratskeppet börjar festen! Här möter du vårt Karibiska band, köper välkomstdrinken, beundrar skeppet, deltar i slagsmålen. Här kan du uppleva, prata, fylla på glaset i baren och få många nya intryck. Tanken är att du både minglar, möter personer, tar del av den underhållning som finns mitt ibland oss - och bara har roligt.

Under däck

Under däck finns det mycket att titta på. Ibland är under däck långt över däck. Missa inte utsikten från kajutan och bryggan på 2:a våningen. Missa inte kaptenshytten med skräckinstallationerna, Missa inte allt du kan uppleva under kvällen.

Middagsbuffé

För dem som valt att beställa Middagsbuffé, serveras den från ca kl 20.30 i Spegelsalen. Här äter vi tillsammans och tar del av en liten underhållning. Äter, dricker, är glada, minglar, tittar på de häftiga maskeradkostymerna. Och har roligt!

De som valt att inte beställa middag kan beställa lite enklare rätter i barerna.

Musik

Vid ungefär 22.00 börjar våra musikaliska underhållare sin verksamhet. Gotlands Musikalkompani är på plats tillsammans med ett antal andra musiker och sångare. Huset kommer att fyllas av musik, även om det inte finns en stor lokal som rymmer alla, så kommer alla gäster att rymmas i musiken.

Rockscenen

Framåt natten är det dags för en helt annan sorts musik - Van Palten - den bästa rock Gotland kan bjuda på.
Barerna är öppna, musiken flödar och det rycker i dansbenen. En timme tung rock - innan det är dags för prisutdelning för bästa kostym.

Tävlingen om bästa kostym

Äntligen - det är midnatt - och det är dags att kora vinnaren i den stora tävlingen om den bästa kostymen. Det gör vi från Rockscenen framför vilken vi tror att alla ändå står.

Discodans

Sen - musik, disco, alla barer är öppna. Dansen fortsätter tills natten lägger sig. Nattens Drottning är Sussie Norrby, DJ.