Årets tema - Pirates of the Caribbean­

Maskeradtemat

Låt mig först säga att temat alltid är underordnat festen. Det viktigaste är att vi har roligt och att det blir ett ordentlig maskeradparty! Men om du vill ansluta dig till temat - så - varsågod:

Årets tema för "Pirates of the Caribbean". Men vad betyder det egentligen och varför har vi ett tema?

När vi bygger upp miljöer, stämningar och underhållning är det bra att ha ett tema att arbeta utifrån. Det gör att alla utseenden, uttryck, design, musik etc drar åt samma håll. Det blir ett mer sammanhållet evenemang.

Kostymer
När du skapar din egen kostym, kan du välja att ansluta dig till temat, eller välja något helt annat. För Maskeraden är det roligare om du kan gö­ra något som anspelar på temat. Men det betyder INTE att vi vill se 400 pirater. kom som du trivs - en liten finurlig detalj, en mask, en hatt. Pirattemat är så mycket mer än än lapp för ögat.

Och så finns det ju så mycket mer än pirater. Titta på alla 4 filmerna... där finns pirat, sjömonster, bläckfisk, levande skepp, adelsdamer, skökor, ficktjuvar, smeder, soldater, fiskar, spöken, skelett, egentligen allt i ett helt liv.

Sätt dig ner tillsammans med dina vänner, se filmerna som inspiration, prata om hur ni vill komma - och ha roligt - det är faktiskt kul!

Med din kostym kan du också vinna priset vi delar ut vid midnatt. För uttrycksfullaste kostym som anspelar på temat. Om priset - se sidan Prisutdelning!

Om du inte kommer på något
Om du verkligen inte kommer på något - kom som du är och köp en mask i entrén. Vi har så det räcker till alla!