Årets tema - Pirates of the Caribbean­

­

Wisbymaskeraden 2011 är över - här finns bilderna!!
En del av bilderna finns också på Facebook.


 Wisbymaskeraden är en fest, en happening, en kulturupplevelse. Musikal, rock, elektronik, dansare, rollspelare, skräckabinett, middag och mycket mer. Missa inte Sveriges häftigast­e fest!  ­

Wisbymaskeraden 2011
Årets Wisby­maskerad genomför vi i en av Gotlands finaste festlokaler - Wisby hotell. Inte nog med ­att vi kommer att fylla hotellet - här kan du också välja att bo om du vill ha en fin minisemesterhelg.

Medverkande
Programmet i år är rikt, med många olika artister och musiker. Vi har ett eget karibiskt husband - Safari, Magikern Peter Gröning kommer att medverka, vi har deltagare från Cirkus Cirkör Event och Gotlands Musikalkompani, Van Palten kommer att rocka öronen av oss, vår egen discodrottning Sussie Norrby, kommer att driva oss mot natten, vi har dansare och rollspelare, besök av Tribal-voodoo-prästinnor under ledning av Maria Hansson Österlund och mycket mer.

Allt som nu behövs för att det ska bli riktigt bra är  – Du och dina vänner!
Bli den du alltid längtat efter att vara! Vi har musiken, festen, artisterna, ljuset, konsten. Kom och festa med oss!

Förra året var vi 300
I år blir vi fler. Vårt mål är att samla 400-500 personer till Gotlands största maskeradhöstfest! Och i år inviger vi vår egen Maskeradhelg den 8 oktober.

Bor du inte på Gotland?
Ta Destination Gotlands Maskeradbåt på fredag den 7/10 och ge dig själv en mininhelg, eller flyg hit med Maskeradflyget, Gotlandsflyg har flygen!

Övernattning
Självklart bor du bra på Clarion Hotel Wisby. I boendet ingår din maskeradbiljett. Men du kan också väja någon av de andra hotellen som kan sälja kompletta paket till dig. Allt efter tycke och smak.

Här är några nyttiga länkar

Välkommen till Wisbymaskeraden 2011!

Hillar Loor
Producent

(uppdaterad 2011-10-06)

 ­ ­­­­­­ ­ ­
 ­
­ ­ ­
­ ­­
Se video från 2010
­­­­­­­­

Press 2011-09-29

Gotland Just Nu

Press 2011-09-09

GA

GT

Press 2011-09-08

Gotland.net

Helagotland.se

Besök vår fotograf