Årets tema - Harry Potter möter Merlin

Maskeradtemat

Tribal-Woodo-Prästinna under Wisbymaskeraden 2011

Festen är alltid viktigast ­

Festen är alltid viktigare än temat! Men när vi bygger upp miljöer, stämningar och underhållning är det bra att ha ett tema att arbeta utifrån. Det gör att alla utseenden, uttryck, design, musik etc drar åt samma håll. Det blir ett mer sammanhållet evenemang

Det viktigaste är att vi har roligt och att det blir ett ordentlig maskeradparty! Men om du vill ansluta dig till temat - så - varsågod. Och - om du tycker att det är besvärligt med ett tema - vi har masker att köpa i entrén. Ta lite festkläder och köp en mask när du kommer - så är du också maskeradklädd.

Harry Potter möter Merlin

Årets tema är "Harry Potter möter Merlin". Gå in i sagans och magins värld. Oavsett om du väljer att vara i Harry Pottermiljön, eller om du väljer att liera dig med den mystiske trollkarlen Merlin i Camelot samt med Kung Arthur och Riddarna av det runda bordet - så kommer dessa 2 världar att mötas under kvällen. Den gemensamma nämnaren är magi...!

Kostymer

 När du skapar din egen kostym, kan du välja att ansluta dig till temat, eller välja något helt annat.

Årets tema ger dig en stor valfrihet - antingen letar du ­Hogwarts mystiska värld eller så finns hela kungariket Camelot, med allt vad det innebär av vackra kostymer.

För Maskeraden är det roligare om du kan gö­ra något som anspelar på temat. Men det betyder INTE att vi vill se 400 Harry Potter eller Merlin. Kom som du trivs - en liten finurlig detalj, en mask, en hatt.

Och så finns det ju så mycket mer än internatelever.

Titta på alla filmerna... där finns monster, spindlar, flygande bilar, enhörningar, lärare, ormar, adelsdamer, skökor, ficktjuvar, smeder, soldater, fiskar, spöken, skelett, egentligen allt i ett helt liv - och lite till.

Sätt dig ner tillsammans med dina vänner, se filmerna som inspiration, prata om hur ni vill komma - och ha roligt - det är faktiskt kul!

­ Med din kostym kan du också vinna priset vi delar ut vid midnatt. För uttrycksfullaste kostym som anspelar på temat.

Om du inte kommer på något

Om du verkligen inte kommer på något - kom som du brukar vara på en fest och köp en mask i entrén. Vi har så det räcker till alla!


Besök Magic Bar i Stockholm


­­ Lunarplexus­­

Dina maskeradkläder på Gotland


­­­ Scaramouche­

Fantastiska kläder på internet


 ­

Adelsgatan, Visby


 ­


 ­