­ ­­­­­­­­

 ­

­

Wisbymaskeraden 2013 - Lördagen den 12 oktober

Wisbymaskeraden Logotyp 2012

­Wisbymaskeraden 2012 är över

Tack alla som var med, tack alla som arbetade, förberedda, slet som djur, sjöng, trollade, artistade, lade sin själ i evenemanget.

Bilder finns på facebook. Lägger snart in dem här med...

Mail till Wisbymaskeraden


"Otroligt häftig upplevelse!
Visbymaskeraden var en helhetsupplevelse, så otroligt häftigt. Det var som att medverka i en musikal. Otroligt bra upplägg. Bland det häftigaste jag varit med om i festväg. En klar tradition kommer det bli för oss.
Kristin"

(Fler mail - klicka här!)

­

Informationen nedan avser 2012

Vill du se bilder från 2012 - klicka här! (laddar segt!)


­En temafest med tre av Sveriges skickligaste ­
magiker, tankeläsare och trollkonstnärer!

Wisbymaskeraden är en fest, en happening, en kulturupplevelse. Musikal, rock, elektronik, dansare, rollspelare, skräckabinett, middag och mycket mer. Missa inte Sveriges häftiga­st­e fest!  ­

Wisbymaskeraden 2012 - i magins tecken
Årets Wisbymaskerade går i magins tecken. Möt våra 3 magiker som ger var sin föreställning under kvällen: Pete­r Gröning, en av sveriges deltagare i trollkarlarnas FISM World Championships of Magic, möt Sveriges enda kvinnliga professionella trollkonstnär, Malin Nilsson, som trollat i New York och Las Vegas och Hollywood, och möt Mr Dannyman som Professor Moonlight - med mer än 20 år i magikerbranschen.

Men du kommer också att möta dansgrupperna The Perfect Dance Company och Oracles of Arabia, Gotlands Musikalkompani, luftakrobatgruppen The Norwegian Ridgeback, trollkarlslärlingar, lajvare - och inte minst massor av livemusik under kvällen i form av Dementors och gotlands häftigaste band - Van Palten. Läs mer om våra medverkande här!

Titta också gärna på presstexter, bilder och video från tidigare år på siten. Och kom gärna tillbaka. Vi uppdaterar den här webbplatsen så fort vi har något nytt att meddela.

Välkommen till Wisbymaskeraden 2012!

Hillar Loor
Producent

(uppdaterad 2012-10-15)­

­­


­­­­­ ­ ­­­­­ ­

­­­­­­­­

Besök Magic Bar i Stockholm


­­ Lunarplexus­­

Dina maskeradkläder på Gotland


­­­ Scaramouche­

Fantastiska kläder på internet


 ­

Adelsgatan, Visby


 ­


 ­